Onze aanpak

Uw boekhouding beheren vinden we evident.
We maken het verschil met onze eigen formule.

Bent u starter, in volle expansie of eerder aan het denken aan een volgende generatie die het werk mag overnemen? Onze aanpak matcht met elk scenario, daarom begeleiden wij elk dossier met potentieel.

Naast onze klare kijk op de (boekhoudkundige) toekomst en een duidelijke missie, zijn er twee ingrediënten die keer op keer maken dat we buitengewone resultaten kunnen bereiken met tevreden klanten tot gevolg.

Transparante communicatie

Help! Mijn boekhouder communiceert onvoldoende met me! Als we dan toch de gelegenheid nemen om eens rond de tafel zitten begrijp ik er bovendien bitterweinig van...

"Voor u alvast een goede reden om een vrijblijvend en transparant gesprek met ons aan te gaan. Voor onze klanten één van de redenen waarom ze graag met ons samenwerken."

Tijdens het boekjaar ontmoeten we elkaar op regelmatige tijdstippen. Dit stelt ons in staat om uw situatie van dichtbij te volgen en bij te sturen waar nodig.

Als we elkaar ontmoeten zult u snel merken dat wij er alles aan doen om uw taal te spreken. We maken er een punt van om alles, maar dan ook alles, net zo uit te leggen dat u ook werkelijk begrijpt waar het om gaat!

Naast deze gesprekken zetten we achter de schermen dagelijks in op het verwerven van kennis met betrekking tot de meest recente regel- en wetgeving in ons land. Deze trachten we op een correcte en eerlijke manier voor u te vertalen in begrijpbare taal.

Door aan te melden op onze nieuwsbrief ontvangt u regelmatig een aantal transparante inzichten die leiden naar fiscale optimalisatie van uw bedrijf.

Indien gewenst kunnen we ten allen tijde een persoonlijk gesprek inplannen om dringende en/of belangrijke vragen te beantwoorden.

Samenwerkingsverbanden

Als boekhoudkantoor zijn wij slechts één schakel in de ketting van partners die u inzet om te bouwen aan de toekomst van uw bedrijf.

Wij hebben door de jaren heen een mooi en sterk netwerk uitgebouwd van betrouwbare partners, waar we u indien gewenst mee in contact kunnen brengen. Dit gaat voor ons verder dan bijvoorbeeld louter helpen met het vinden van een verzekeringsmakelaar.

Ook aan het uitwerken van win-win situaties tussen onze klanten onderling besteden we aandacht. Twee klanten die een harmonieuze samenwerking opzetten is voor ons een van de mooiste complimenten die we kunnen realiseren.

De begeleiding bij een eventuele belastingcontrole of het bijwonen van onderhandelingen bij uw bank vinden we de normaalste zaak van de wereld.

Dielens en Van Bosstraeten heeft ook oog voor verenigingen met een hoger doel. Zo zijn er twee vzw’s die zich voor een relevant maatschappelijk doel inzetten, waarvoor we non-profit alle boekhoudkundige activiteiten verzorgen.

   

Onze missie

Dielens en Van Bosstraeten maakt er zijn missie van om voor lokale éénmanszaken, vrije beroepers en vennootschappen een verifieerbare meerwaarde te zijn in hun financieel en fiscaal beleid door ze op een pro-actieve manier te begeleiden met hun boekhouding en belastingbeheer.

Onze visie

Ondernemen is vandaag de dag een zeer complex gegeven geworden, niet enkel op boekhoudkundig en fiscaal vlak. Veel ondernemers zien het bos niet meer door de bomen. Wij stellen vast dat bedrijven een specifieke nood hebben aan doorgedreven advies en begeleiding in hun financieel en fiscaal beleid. Iets dat het klassiek beheer van de boekhouding ruim overstijgt.

Dankzij de digitalisering van veel taken en het uitbouwen van een team met een 20-tal experten, zijn we er stap voor stap in geslaagd om het merendeel van onze tijd naast de ondernemer plaats te nemen. We schetsen samen met hem de financiële en fiscale krijtlijnen van zijn toekomstige situatie en bieden een maximale ondersteuning bij het uitvoeren het meest optimaal scenario. Zo kunnen onze klanten focussen op datgene waar ze goed in zijn, ondernemen.