Uw boekhouding

Beproefde systemen leiden naar het beste resultaat.

Uw boekhouding is het hart van uw organisatie. Ze kan dus maar beter kloppen.

Bij Dielens en Van Bosstraeten werken we volgens een beproefde methodiek. Planning en sturing zijn daarbij twee essentiële onderdelen. Als u met ons samenwerkt zal u snel het voordeel ervaren van de vaste afspraken die we doorheen het boekjaar met u inplannen. Zo houden we ten allen tijde vinger aan de pols en kunnen we zeer snel bijsturen waar nodig.

Hieronder vindt u wat we voor uw boekhouding onder andere kunnen betekenen.

Strategisch advies

In het huidig economisch klimaat stellen we vast dat veel ondernemers nood hebben aan een klankbord. Als strategisch partner zijn we vooral nieuwsgierig naar de doelstellingen die u als ondernemer wilt bereiken. In functie van uw vooropgestelde doelen stippelen we vervolgens samen met u de beste weg er naartoe uit. We zijn daarbij niet verlegen om bepaalde expertise extern aan te trekken indien dit nodig zou blijken.

Fiscaal advies

De fiscaliteit in ons land is vandaag de dag enorm complex en volatiel, dat wilt zeggen dat ze niet alleen ingewikkeld in elkaar zit, maar ook enorm snel verandert. We verplichten onszelf om dagelijks op zoek te gaan naar nieuwe informatie die kan bijdragen om uw boekhouding correct te beheren en u van de juiste informatie te voorzien.

Boekhouding

Een full service partner, of enkel nood aan advies en begeleiding voor uw eigen mensen. Voor ons kunnen beiden. Welke samenwerkingsvorm u ook kiest, uw dossier wordt uiteraard volgens alle wettelijke vereisten beheert. Het resultaat is dat u steeds een reële kijk op de financiële situatie van uw bedrijf heeft.

Nieuw: aangiftes personenbelasting voor particulieren

Kan je wat hulp gebruiken bij het invullen van je personenbelasting? Goed nieuws! Dielens & Van Bosstraeten helpt niet enkel zelfstandigen, maar ook particulieren bij hun aangifte. Wij zorgen ervoor dat jouw dossier piekfijn in orde is.

Contacteer een expert