Word klant

Boekhouders worden adviseurs, maar dan ook écht adviseurs!
Maak nu een afspraak met ons: 015 23 73 70

De tijd dat "de boekhouder" louter bezig was met het inboeken van facturen en u informeerde over hoe het voorbije kwartaal geweest was... Herinnert u zich die tijd nog? Of wordt u hier vandaag de dag nog steeds mee geconfronteerd? Bij Dielens en Van Bosstraeten is dit tijdperk al enkele jaren een afgesloten hoofdstuk. We zagen bij onze klanten al veel langer de nood aan een partner die meedenkt over hun onderneming alsof we er zelf eigenaar van zijn. Daar hebben we de voorbije jaren dan ook maximaal op ingezet met een buitengewoon resultaat als gevolg.

Hoe werkt dit praktisch?

Wanneer u met ons contact opneemt, trachten we in een zo kort mogelijke tijd ons maximaal in te leven. We luisteren in de eerste plaats naar wie u bent, wat u precies doet en hoe we u eventueel kunnen helpen. Op basis van dit eerste gesprek kan u in aanmerking komen voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Het grootste voordeel van een adviesgesprek is dat u al kunt klankborden met een fiscale expert. Indien mogelijk geven we u al enkele inzichten mee die u zelf of samen met ons kunt implementeren.

Wij zullen langs onze kant ook ons kantoor en onze manier van werken toelichten. Een fijn gesprek wordt het sowieso!

Customer

"Ik was al een tijdje niet meer zo tevreden over mijn boekhouder. Via via kwam ik in contact met Dielens en Van Bosstraeten. Na een eerste gesprek bleek al snel dat er via een aantal eenvoudige ingrepen een grondige optimalisatie mogelijk was. Ik heb dan ook geen seconde getwijfeld. Na al die tijd ben ik toch nog elke keer verrast als ze me uitnodigen om de tussentijdse balans eens op te maken. Had ik dit al maar veel eerder geweten..."

Klantengetuigenis