Dossierbeheerder

Word jij ook een local hero?

Geef je carrière een boost en versterk ons team met je expertise. 
Als enthousiaste dossierbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten en een vertrouwenspersoon die het dossier van A tot Z beheert en opvolgt. Je houdt van cijfers en toffe collega’s. Je hebt interesse in de nieuwste apps en tools.

Wat wij van jou vragen
Je behaalde een bachelor diploma Accountancy-Fiscaliteit of een Master in een economische richting. Wil je nog een bijkomende titel behalen? Dan staan wij klaar om je te begeleiden.

Waar wij voor zorgen
Om te beginnen bieden we je een stabiele werkomgeving in een sterk groeiend bedrijf. Onze cultuur is transparant en pragmatisch. Je komt terecht in een dynamisch en hecht team dat professioneel omgaat met hun job. Maar ook de spontane en fijne activiteiten buiten het werk nemen we serieus. Er is veel ruimte voor autonomie, initiatief en groeikansen. De mogelijkheid tot bijscholen vinden we dan ook vanzelfsprekend. Werk je graag van thuis? Dat kan! Je loon wordt samengesteld op basis van je ervaring en capaciteiten. Bij deze job hoort een bedrijfswagen en tankkaart. 

Hoe stel je jezelf kandidaat
Heel eenvoudig. Laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze vacature via info@dvbacc.be. Je CV en motivatiebrief worden discreet behandeld en wij beantwoorden elke sollicitatie op korte termijn. Altijd. Tot binnenkort!